Community Manager Girona

Posicionamiento Web Girona.

Posicionamiento Web Girona.

Community Manager Girona. Especialistas en gestiones de redes Sociales para pequeñas y medianas empresas..

Segmentamos tus futuros clientes potenciales para que visiten tu web y te compren. Cuidamos de tu Posicionamiento Web y Redes sociales de tu negocio.

 

Contactar

Community Manager Girona- Posicionament Web i gestió de Xarxes Socials.

La teva Web sempre visible a Google.

Posicionament web. Primera pàgina de Google.

El motor de les pàgines web és molt important. Si no estàs visible a Google no existeixes. Especialistes en Seo, el Posicionament natural.

Disseny Web modern.

El disseny modern entra pels ulls. Quan un visita la teva web i és moderna, dona confiança. Webs convencionals i botingues online. Sistemes de reserves  integrats a la teva web.

Gestió de Xarxes Socials

Gestió de les xarxes socials més importants pel seu negoci. Dependrà del tipus de negoci. Packs per anuncis patrocinats a Facebook Ads  i Google Adwords.

Packs-Tarifes.

Les millors tarifes perquè s´adaptin a les seves necessitats. Delegar aquestes funcions perquè pugui estar només pel seu negoci. Nosaltres li cuidarem tots els aspectes de marketing online.

Vol atraure clients potencials al seu negoci?

Contacti amb nosaltres i el passarem a veure, per explicar-li tot el que sigui necessari pels seus interessos. Sense cap compromís l´assessorarem perquè pugui  obtenir gràcies a les nostres estratègies el màxim rendiment de la seva empresa.

Contacte